Open wide the doors to Christ!

Online met Heiligen

Online met Heiligen (#OnlineSaints) biedt een virtuele ontmoeting met meer dan 100 heiligen uit de hele wereld. Vrouwen en mannen, timmerlieden en geleerden, moeders en pausen, prinsen en armen: hun inspirerende levensverhalen worden gekoppeld aan echte moderne levensvragen en samen met hen worden antwoorden gevonden.

Iedere heilige is anders, met een eigen unieke persoonlijkheid en roeping. Ieder van vond zijn of haar roeping op een andere manier. Dit laat zien dat God voor ieder van hen een bijzonder plan en een individuele roeping heeft. Deelnemers worden uitgenodigd en geholpen om hun eigen persoonlijke reis naar heiligheid te onderscheiden. Iedereen kan een heilige worden!

Online met Heiligen is ontwikkeld door het team achter Twitteren met GOD en geïntegreerd in de sociale media presentie. Ga naar www.onlinewithsaints.com om meer te weten te komen over de levens van de heiligen en een heilige te vinden die u kan inspireren op uw levensweg.

Middelen

App (& Website)

Een boek vol met levenservaring

De Online met Heiligen app bevat de “sociale media profielen” van meer dan 100 heiligen, waar ze in de ik-vorm interessante feiten, citaten, gebeden en boeiden verhalen vertellen over hun persoonlijke geloof, liefde en opoffering. Door de afbeeldingen in het boek te scannen kunnen de heiligen hun verhaal vertellen. Het is zelfs mogelijk om een selfie met een heilige te maken. Daarnaast is het mogelijk om ontdekkingen uit de app te delen op sociale media. Verder kan de app gepersonaliseerd worden door een persoonlijk Online met Heiligen profiel.

In het Online met Heiligen boek beantwoordt iedere dubbele pagina een prangende vraag over het moderne leven op basis van de levenservaring van een of meer heiligen. Lezers worden geholpen te groeien in hun relatie met God en te leren over het geloof door de fascinerende ervaringen, uitdagingen, heldendaden en heiligheid, maar ook falen van de grootste vrienden van God.

Sociale Media

De sociale mediaprofielen op Instagram, Facebook en YouTube zijn belangrijke kanalen om de levens en verhalen van de heiligen te presenteren.